Med skägget i brevlådan.

Kära läsare.

Det finns människor som även vi nördar tycker är på gränsen till "ohfysatanvilkensupertönt". Dessa personer är dock inte de som direkt placeras i töntfacket, utan som man måste umgås med lite för att få en klar uppfattning om. Jag känner flera sådana personer. En av de största och jobbigaste personerna med en sån nördappeal finns i min närhet i princip dagligen. Vi kan kalla honom Karlos.

Karlos odlar skägg. Nej. Fläckvis med skägg. Han är inte fullt utvecklad, eftersom han fortfarande är en pojke. Det tycker han är supercoolt.

Han är djup. Djup som Marianergraven (Marianergraven har en punkt som ligger 10 911 meter under havsytan, vilket gör det till världens djupaste hav. Den specifika punkten ligger i Challengerdjupet. Bara så ni vet.).

Till skillnad från oss är Karlos inte en underhållande tönt. Vi erkänner oss besegrade av den tunga vikten av nerdyness som ligger staplad på våra axlar, som bara blir tyngre och tyngre för var dag som går. Vi svettas.
Karlos låtsas att ingen ser de stora salta dropparna som rinner från hans panna, ner i de fläckvisa skägget. Han låtsas som att vi inte märker hur hans tröja färgas mörk av fukten som tränger ut ur hans porer.

Men det gör vi.

 - Natalie.

Kommentarer
Postat av: E

Så sant så sant, hahahah tackar kul att du uppskattade det och det är ju sinnessjukt kul hela greja ;D

2009-02-12 @ 17:28:40
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Susanne

sv: ja! han har en blogg som han aldrig uppdaterar. typ. mest för att hjälpa tjejer med html-koder till sina bloggar! http://thaapex.blogg.se/

haha

2009-02-12 @ 18:04:06
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Emma Holmvall

Sjalen gick på 99 kronor =)

2009-02-12 @ 18:35:44
URL: http://emmaholmvall.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Haha, jag förstår precis vad du menar!!! :D

2009-02-12 @ 21:32:55
URL: http://theemmsi.blogg.se/
Postat av: j

hej hoppas du haft en bra dag =)

2009-02-17 @ 23:50:40
URL: http://jeanetteahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0